MBE Training

Tegenwoordig krijgen we in een week meer prikkels te verwerken dan 150 jaar geleden in een heel mensenleven! We ervaren in hoge mate stress. Logisch dat we naar manieren zoeken om daar beter mee om te gaan. Manieren waarbij we leren emoties en stress als het ware te managen. De verwachting is dat in de nabije toekomst deze emotionele vaardigheden nog meer van ons gevraagd zullen worden, met name binnen het bedrijfsleven.

Deze training heeft als doel jezelf te optimaliseren en emotioneel intelligenter te worden. Minder gericht op het verhelpen van of leren omgaan met klachten, meer gericht op persoonlijke groei. Jezelf ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.

“Mindfulness 6-weekse training MBE”

MBE staat voor Mindfulness Based Emotional Intelligence en is een nieuwe stroming binnen de mindfulness. Het  is een op mindfulness gebaseerde emotionele intelligentie training die ontwikkeld is binnen Google. Het programma bevat een combinatie van mindfulness, hersenwetenschap, positieve psychologie, ademtechnieken en emotionele intelligentie. Er wordt gevraagd ook thuis te oefenen om de training zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Wanneer:                   nieuwe data volgen

Hoe laat:                     nieuwe data volgen

Locatie:                      Het Levensatelier, Asten (info)

Kosten:                       €229,- incl. BTW voor 6 trainingsdagen incl. studiemateriaal en koffie/thee

Betaalt je werkgever de training? Dan is deze prijs excl. BTW