Meditatiedag

Als je al kennis hebt gemaakt met mindfulness en je beoefening kan wel een boost of verdieping gebruiken dan is de ‘Mindfulness meditatiedag’ echt iets voor jou. Tijdens deze dag zullen alle formele mindful meditaties nog eens voorbij komen. Er wordt een rustige en ontspannen sfeer gecreëerd waardoor iedereen de kans krijgt om tot zichzelf te komen en zichzelf te ontwikkelen. De belangrijkste regel is dat deelnemers tijdens de dag niet met elkaar communiceren. Tenzij anders wordt aangegeven. Hierdoor krijgt iedere deelnemer de kans zijn of haar mindfulnessmeditatie verder te verdiepen. Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen.

Deze dag staat in het teken van verdieping en meer tot jezelf komen. Voor deelnemers van de 8-weekse mindfulness training is deze dag een vast en belangrijk onderdeel. Daarnaast is iedereen die geïnteresseerd is welkom om deel te nemen. Enige ervaring met mindfulness of meditatie is wel vereist.

Locatie, data en tijden

Deze training wordt gegeven bij Het Levensatelier in Asten. Voor data en tijdstip van de trainingen verwijs ik je graag door naar de website van Het Levensatelier door hier te klikken.