ACT Training

Misschien wil je dit liever niet weten maar over veel van onze gevoelens, emoties en omstandigheden hebben we geen enkele invloed. Toch besteden we vaak veel tijd en energie om dingen precies te laten lopen zoals we willen. En als het leven dan toch anders loopt voelen we ons gefrustreerd. Met als resultaat dat we nog harder ons best gaan doen. Vaak gaat dit ten koste van het leven dat we écht graag zouden willen leiden. Dat kan anders.

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy en is een nieuwe vorm van gedragstherapie. In een ACT training leer je om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke sensaties te staken. Hierdoor ben je in staat om je aandacht te richten op de dingen die je werkelijk belangrijk vindt in het leven (je waarden). De kern van ACT is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke omstandigheden uiteindelijk ten koste gaat van een vitaal en waardevol leven. ACT zorgt voor een vrolijke, speelse levenshouding, waarbij alle angst en pijn die inherent is aan het leven op de koop toe wordt genomen.

Is ACT iets voor jou?

Voel je dat je niet alles uit het leven haalt? Heb je last van overmatig plannen en lijstjes maken? Vind je het lastig als dingen niet lopen zoals jij het wil? Lukt het je niet om de dingen te doen die je écht belangrijk vindt of graag wilt doen? Dan is deze ACT training iets voor jou!

Locatie, data en tijden

Deze training wordt gegeven bij Het Levensatelier in Asten. Voor data en tijdstip van de trainingen verwijs ik je graag door naar de website van Het Levensatelier door hier te klikken.